x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputat PNL, muşcat de un câine în zona Băneasa din București

Deputat PNL, muşcat de un câine în zona Băneasa din București

20 Sep 2020   •   21:09
Deputat PNL, muşcat de un câine în zona Băneasa din București
Sursa foto: Facebook/ Ana Adriana Săftoiu

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a fost muşcată duminică de un câine într-o zonă rezidenţilă din Băneasa. Ea are trei plăgi, dar numai una dintre ele este profundă.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a fost muşcată de un câine în timp ce se plimba în zona Greenfield din Băneasa, iar la Spitalul Matei Balş, unde i s-a administrat antirabic, a aflat că este a treia victimă, probabil, a aceluiaşi câine.

„Îmi făceam tura de paşi, mereu pe acelaşi traseu - Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colţii lui - un câine imens, negru cu alb, lăţos. Am continuat să merg cu faţa la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câțiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu”, a povestit Săftoiu pe Facebook.

Pentru că era la plimbare şi nu avea bani la ea, Adriana Săftoiu a primit îngrijire de la angajaţii unui magazin.

„N-aveam niciun leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu. Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în maşina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balş pentru antirabic. În faţa mea - încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din faţă îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Acelaşi. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteţi a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleaşi semnalmente”, a precizat deputatul PNL.

Săftoiu a alertat Primăria sectorului 1. „E o zonă unde sunt mulţi copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nicio victimă”, a mai scris fosta consilieră a lui Traian Băsescu.

(sursa: Mediafax)

×