x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputatul-karatist Boldea se laudă cu centura neagră 1 Dan şi vrea să dea arte marţiale la tot poporul

Deputatul-karatist Boldea se laudă cu centura neagră 1 Dan şi vrea să dea arte marţiale la tot poporul

20 Mar 2012   •   15:53
Deputatul-karatist Boldea se laudă cu centura neagră 1 Dan şi vrea să dea arte marţiale la tot poporul

Imunitatea parlamentara a deputatul Mihail Boldea a fost ridicata, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, iar DIICOT il cauta sa-l "incalte", Boldea fiind de neprins. E si normal acest lucru, avand in vedere talentul pe care le-a deprins deputatul in artele martiale. Acesta a lansat un avertisment pe blogul personal, in care spune: "Dupa antrenamente perseverente, am sustinut examenul pentru centura neagra 1 Dan la Karate Traditional cu sensei Dan Stuparu 7 Dan, examen pe care l-am luat".

Mai mult, Boldea vrea sa transforme toti politicienii romani in karatisti, asemeni dumnealui, visand la o utopie si scrie ca: "Dojo kun este codul pe care un practicant de arte martiale trebuie sa il stie si sa il respecte. Acest cod daca ar fi restectat si de catre politicieni si de toti cetatenii ar crea o societate minunata, insa aceasta este doar o utopie".

Avand in vedere problemele majore pe care Boldea le are cu Legea, se pare ca procurorii il suspecteaza pe "sempai" Boldea ca si-a corupt calea si pierdut scopul.

Ieri, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galati au solicitat sa faca demersurile necesare pentru obtinerea avizului in vederea formularii cererii de perchezitie domiciliara, retinere si arestare a deputatului Mihail Boldea privind inselaciunea cu terenuri din Galati, in care sunt vizate alte 21 de persoane, printre care un avocat si un fost arbitru.

×