x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputatul vitezoman. Vezi cu cât a fost depistat de radar UDMR-istul Olosz Gergely

Deputatul vitezoman. Vezi cu cât a fost depistat de radar UDMR-istul Olosz Gergely

02 Noi 2012   •   18:06
Deputatul vitezoman. Vezi cu cât a fost depistat de radar UDMR-istul Olosz Gergely
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Deputatul UDMR Covasna Olosz Gergely a rămas fără permis de conducere după ce a fost depistat, vineri, conducând un autoturism cu viteza de 163 de kilometri/oră.

Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, Ioan Popa a confirmat pentru Agerpres că Olosz Gergely a fost depistat conducând cu viteză excesivă pe DN 13, între localităţile Sfântu Gheorghe şi Câmpu Frumos. Acesta a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de trei luni.

"Noi ne facem datoria. Avea 163 de kilometri la oră, a fost amendat şi i s-a suspendat permisul", a spus Ioan Popa.

Olosz Gergely a recunoscut că a greşit şi a mai spus că oamenii legii au acţionat legal, menţionând, totodată, că "legea e egală pentru toată lumea".

Olosz a fost ales în urmă cu patru ani deputat în colegiul Târgu Secuiesc şi va candida la alegerile din 9 decembrie tot pe listele UDMR pentru un mandat de senator în judeţul Covasna. Luna trecută acesta a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru trafic de influenţă în formă continuată, fiind acuzat că în perioada 2007-2008 când a fost preşedintele ANRE ar fi cerut peste 500.000 de euro şi 400.000 de lei în schimbul atribuirii unor contracte oneroase.

Olosz a susţinut în permanenţă că este nevinovat şi a catalogat trimiterea sa în judecată de către procurorii DNA drept o "gafă profesională inacceptabilă", menită să-l demigreze şi să-i compromită candidatura. Dosarul a fost înaintat spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

×