x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi la palatele ţiganilor din Sinteşti: Poliţiştii caută hoţii de curent electric şi fier vechi

Descinderi la palatele ţiganilor din Sinteşti: Poliţiştii caută hoţii de curent electric şi fier vechi

06 Apr 2012   •   06:13
Descinderi la palatele ţiganilor din Sinteşti: Poliţiştii caută hoţii de curent electric şi fier vechi

Mai multe perchezitii au loc, la aceasta ora, la palatele tiganilor din localitatea Sintesti. Politistii cauta hotii de curent electric si fier vechi. Controale se fac si la centrele de colectare a fierului vechi.

Mai multe persoane din localitatea ilfoveana Sintesti vor fi cercetate penal pentru furt de energie electrica, 30 de locuinte ale acestora racordate ilegal la reteaua de curent electric fiind debransate in urma unei descinderilor.

"Sunt 30 de debransari la locuinte racordate ilegal la reteaua de curent electric. Este vorba de locuinte din localitatea Sintesti, judetul Ilfov. In acest moment, reprezentantii Electrica procedeaza la debransarea acestora si se vor intocmi dosare penale pentru furt de energie electrica", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, potrivit Mediafax.

Tot in Sintesti, politistii ilfoveni fac perchezitii la zece puncte de colectare a fierului vechi. In acest caz exista suspiciuni de evaziune fiscala prin colectari ilegale de fier vechi, respectiv dezmembrari de automobile furate, a mai spus Claudia Burada.

"O alta actiune vizeaza fapte de evaziune fiscala la centrele de colectare a deseurile feroase si neferoase. Sunt facute in prezent verificari la zece asemenea unitati, unde patronilor si administratorilor acestora li s-au cerut actele de provenienta si documentele de insotire a marfurilor. In functie de rezultatele actiunii, cantitatile de fier vechi gasite fara documente justificative vor fi ridicate in vederea confiscarii", a precizat Burada.

×