x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descoperirea Romaniei - Caravana a pornit la drum

Descoperirea Romaniei - Caravana a pornit la drum

16 Iun 2005   •   00:00
Descoperirea Romaniei - Caravana a pornit la drum

Echipa Jurnalului National si a televiziunii Antena 1 a plecat, ieri dimineata, in caravana care va prezenta cititorilor si telespectatorilor timp de 40 de zile reportajul in serial "Descoperirea Romaniei". Traseul masoara circa 4.000 km.

Agitatie in fata Casei Presei. Privirile trecatorilor, majoritatea ziaristi, erau atrase de forfota din jurul masinilor care formeaza Caravana Jurnalul - Antena 1.

Cei 18 membri ai Caravanei, imbracati in tricouri albe, cu sepci rosii avand insemnele expeditiei "Descoperirea Romaniei", isi incarcau bagajele. Echipamente de transmisii, aparatura video si haine de vreme buna si de vreme rea pareau sa nu mai incapa in portbagajele masinilor. Inainte de ora 11:00, dupa traditionala "poza de familie" si interviul dat Antenei 1 de Marius Tuca, Caravana a pornit la drum.

Prima oprire a fost la Curtea de Arges. De astazi se intra in traseul primei etape: Vidraru, Transfagarasan, orasul Victoria. In curand incepem sa publicam seria reportajelor din ciclul "Descoperirea Romaniei, editia 2005".

INTRATI IN CONTACT CU ECHIPA!
Jurnalul National va asteapta sa contactati echipa noastra. Pentru orice sugestii va punem la dispozitie numarul de telefon 224.39.94, faxul 318.20.35 si adresa de e-mail caravana@jurnalul.ro .

×
Subiecte în articol: observator