x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Designerul rochiei de mireasă a Elenei Băsescu: Nu mi-a trecut prin cap să-i fac rochia cadou

Designerul rochiei de mireasă a Elenei Băsescu: Nu mi-a trecut prin cap să-i fac rochia cadou

03 Sep 2012   •   14:20
Designerul rochiei de mireasă a Elenei Băsescu: Nu mi-a trecut prin cap să-i fac rochia cadou

Designerul Anca Maxim, cea care i-am creat rochia de mireasa Elenei Basescu, a declarat la Romania TV ca rochia purtata de EBA a costat aproape 4.500 de euro, iar realizarea a durat o luna si jumatate.

"Rochia a costat in jur de 4.500 de euro. Am confectionat-o eu, insa ideile au venit din partea ei. Rochia de mireasa trebuie sa fie a miresei, nu-mi impun eu ideile. Am avut emotii pana in ultima secunda. Si la biserica am avut emotii. Elena este extrem de punctuala, am colaborat foarte bine. Dantela este o dantela deosebita. O parte dintre materiale le-am luat de la Roma, o parte de la noi. Fusta este din matase naturala, iar jos are o bucata de dantela ca dantela de la corsaj. Am facut cercetari in carti pentru a face fusta ampla, care are si crinolina si jupon. Munca a durat o luna si jumatate. Ea si-a dorit sa se bucure de nunta si mi-a spus de la inceput "vreau sa dansez", a declarat la Romania TV designerul Anca Maxim.

Citeste mai mult pe RTV.NET

×
Subiecte în articol: mireasa rochie designer Elena Basescu