x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din cauza întârzierilor, termenul pentru ridicarea tichetelor după vaccinare a fost prelungit

Din cauza întârzierilor, termenul pentru ridicarea tichetelor după vaccinare a fost prelungit

03 Noi 2021   •   20:30
Din cauza întârzierilor, termenul pentru ridicarea tichetelor după vaccinare a fost prelungit
Sursa foto: Lucian Alecu

Termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masă acordate pentru persoanele cu schema completă de vaccinare a fost prelungit de la 90 de zile la 6 luni, a anunțat miercuri Ministerul Sănătății.

Decizia de pelungire a termenului a fost luată prin ordin al ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila, din cauza apariției unor întârzieri în livrarea tichetelor pentru populație.

Ministerul Sănătății a stabilit în septembrie metodologia de acordare a tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform acesteia, aceste persoane beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

În luna octombrie, ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziția tichetelor de masă cu suma de 13,8 milioane de lei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tichete vaccinare