x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dinu Pescariu, la DNA. Fostul tenisman este audiat în dosarul Microsoft

Dinu Pescariu, la DNA. Fostul tenisman este audiat în dosarul Microsoft

16 Feb 2015   •   15:10
Dinu Pescariu, la DNA. Fostul tenisman este audiat în dosarul Microsoft
Sursa foto: Jurnalul National

Dinu Pescariu s-a prezentat, în această după-amiază, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Fostul tenisman este audiat de procurorii DNA în dosarul Microsoft. Pescariu este unul dintre denunţătorii din dosarul Microsoft, dosar în care Elena Udrea a fost arestată preventiv.

În dosarul "Microsoft", Elena Udrea este în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Udrea este acuzată, în dosarul "Microsoft", de trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro. Procurorii o mai acuză şi de spălare de bani (în forma dobândirii şi utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracţiuni), şi fals în declaraţii de avere.


×