x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorii corupţi de la RADET vor fi cercetaţi în stare de liberatate

Directorii corupţi de la RADET vor fi cercetaţi în stare de liberatate

03 Iul 2013   •   18:35
Directorii corupţi de la RADET vor fi cercetaţi în stare de liberatate

Dan Mavrodin, Ion Voicu şi Ovidiu Gărduş, directorii de la RADET acuzaţi că au cerut mită de la două societăţi comerciale, vor fi cercetaţi în libertate.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, miercuri, recursurile făcute de directorul general al RADET Bucureşti Ion Voicu, directorul economic Dan Mavrodin şi directorul de exploatare şi mentenanţă Ovidiu Gărduş împotriva deciziei din 26 iunie a Tribunalului Capitalei de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Instanţa a admis recursurile directorilor de la RADET şi a dispus ca aceştia să fie eliberaţi, înlocuind măsura arestării preventive cu interdicţia de a părăsi Bucureştiul şi judeţul Ilfov. Decizia instanţei este definitivă, astfel că cei trei directori de la RADET vor fi lăsaţi să plece miercuri din arestul Poliţiei Capitalei.

În motivarea deciziei din 26 iunie, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti arăta că directorii de la RADET, Ion Voicu, Dan Mavrodin şi Ovidiu Gărduş, arestaţi pentru fapte de corupţie, au creat "percepţie negativă asupra modului lipsit de onestitate în care se derulează afacerile" în România.

×