x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea, reţinut pentru corupţie

Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea, reţinut pentru corupţie

25 Noi 2008   •   00:00

Preşedintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea a fost adus, astăzi, la Tribunalul Bucureşti, procurorii anticorupţie propunând arestarea preventivă a acestuia pentru că ar fi cerut 10.000 de euro de la un furnizor de servicii medicale.



Dumitru Lascu a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie după ce a fost prins în flagrant, luni, primind o parte din suma de 10.000 de euro pe care a cerut-o unui furnizor de servicii medicale pentru a-l favoriza în eşalonarea plăţilor făcute de Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea. Acesta a fost denunţat de un medic tulcean.
Tribunalul Bucureşti urmează să ia în discuţie propunerea de arestare preventivă a lui Dumitru Lascu.
Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că în urmă cu o zi poliţia i-a solicitat fişa postului lui Dumitru Lascu, aceasta fiind trimisă imediat. Vasile Ciurchea a mai spus că preşedintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea este în concediu de odihnă întrucât este în campanie electorală, el fiind membru PNL. Preşedintele CNAS a precizat că dacă nu ar fi fost în concediu, Lascu ar fi fost suspendat din funcţie pe durata anchetei. (V.A.)

×
Subiecte în articol: romania asigurari sanatate