x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi fraţi din Prahova au fost scoşi morţi dintr-o groapă cu petrol

Doi fraţi din Prahova au fost scoşi morţi dintr-o groapă cu petrol

05 Mai 2012   •   08:32
Doi fraţi din Prahova au fost scoşi morţi dintr-o groapă cu petrol

UPDATE 12:50 - Cel de-al doilea barbat gasit cazut in groapa cu petrol din comuna prahoveana Predeal Sarari a fost scos mort de pompieri, politistii spunand ca exista indicii conform carora cei doi se aflau in apropierea sondei petroliere la furat. Victima avea 30 de ani si era fratele primului barbat scos de catre pompieri din groapa cu petrol.

Un tanar a murit dupa ce a cazut intr-o groapa cu petrol din apropierea unei sonde din localitatea prahoveana Predealul Sarari. Potrivit Mediafax, la aceasta ora, pompierii intervin pentru scoaterea din groapa a altui barbat. Cei doi au fost gasiti de angajatii sondei petroliere.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Marina Dinu, pompierii au intervenit, in aceasta dimineata, pentru scoaterea unui tanar care a fost gasit cazut intr-o groapa cu petrol situata in apropierea unei sonde din satul Poienile, comuna Predeal Sarari. Tanarul, in varsta de 22 de ani, a fost scos mort din groapa.

La aceasta, ora, reprezentantii ISU Prahova intervin pentru scoaterea altui barbat cazut in aceeasi groapa.

Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat ca cei doi, despre care nu s-a stabilit daca sunt sau nu angajati ai sondei petroliere, au fost gasiti de catre angajatii de la sonda, autoritatile presupunand ca ei se aflau in groapa cu titei de cateva ore.

×