x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi suspecţi pentru trafic cu droguri în zona Centrului Istoric, cercetaţi în libertate

Doi suspecţi pentru trafic cu droguri în zona Centrului Istoric, cercetaţi în libertate

10 Mar 2012   •   15:14
Doi suspecţi pentru trafic cu droguri în zona Centrului Istoric, cercetaţi în libertate

Doi tineri suspectati ca au vandut LSD si canabis in apropierea cluburilor din zona Centrului Istoric sunt cercetati in libertate, la locuinta acestora din Sectorul 3 al Capitalei fiind gasite droguri si bani care ar proveni din vanzarea acestora, informeaza, sambata, Politia Romana.

Cei doi tineri, in varsta de 23 si, respectiv 25 de ani, din Bucuresti, sunt cercetati pentru trafic si detinere de droguri de risc, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Ofiterii antidrog au facut o perchezitie la locuinta celor doi tineri, din Sectorul 3 al Capitalei, unde au gasit 95 de doze-timbre LSD, 9,6 grame de canabis, 4.600 de lei si 145 de euro, doua telefoane mobile cu cartele SIM si un cantar electronic folosit la portionarea drogurilor.

Cei doi tineri au fost prezentati procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti, care au dispus cercetarea acestora in stare de libertate, a precizat sursa citata.

La actiune au participat politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog si procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucuresti.

×