x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOLIU în politică: a murit soția unui fost premier al României

DOLIU în politică: a murit soția unui fost premier al României

14 Ian 2017   •   20:45
DOLIU în politică: a murit soția unui fost premier al României
Sursa foto: nelsonpeng/Getty Images/iStockphoto

 

Este doliu în lumea politică din România. La trei ani și jumătate de la moartea lui Radu Vasile s-a stins din viață și soția acestuia, Măriuca Vasile.

Radu Vasile a murit pe data de 3 iulie 2013, la vârsta de 71 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Fostul premier suferise o operație, dar în cele din urmă corpul i-a cedat.

Unul dintre politicienii care au ținut să transmită un mesaj la moartea Măriucăi Vasile este deputatul PNL, Adriana Săftoiu.

”Lui Radu Vasile ii voi păstra mereu o amintire frumoasă! A fost omul care mi-a propus să mă alătur echipei lui (1998) și așa a început drumul meu în politică! Radu Vasile va rămâne unul dintre oamenii politici care nu a folosit sistemul pentru răfuieli personale! Niciodată, pe cei din echipa lui, nu ne-a îmboldit să gândim cu mânie, ba din contră! Acum, când cei doi copii, Tudor si Mihai, iși iau rămas bun de la mama lor, soția lui Radu Vasile, Măriuca, sunt alături de ei! Condoleanțe si Dumnezeu să o odihnească în pace!”, scrie Adriana Săftoiu.

×
Subiecte în articol: Radu Vasile