x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu la Hollywood. Scriitorul James White, scenaristul peliculei 'Ray' dedicată carierei lui Ray Charles, a murit la 67 de ani

Doliu la Hollywood. Scriitorul James White, scenaristul peliculei 'Ray' dedicată carierei lui Ray Charles, a murit la 67 de ani

24 Iul 2015   •   21:52
Doliu la Hollywood. Scriitorul James White, scenaristul peliculei 'Ray' dedicată carierei lui Ray Charles, a murit la 67 de ani

Scriitorul american James L. White, cel care a scris scenariul pentru filmul biografic 'Ray', dedicat carierei şi vieţii cântăreţului american Ray Charles, a murit marţi la vârsta de 67 de ani din cauza unui cancer la pancreas şi la ficat, scrie The Hollywood Reporter.

James L White a murit marţi dimineaţă în locuinţa sa din Santa Monica, a transmis avocatul scriitorului, Matthew H. Saver, publicaţiei The Hollywood Reporter.

'Jimmy White a fost un om iubitor şi un scriitor extraordinar', a transmis Taylor Hackford, regizorul peliculei 'Ray', nominalizată în 2005 la şase categorii la Oscar, câştigând două - pentru cel mai bun rol principal şi pentru cea mai bună coloană sonoră.

Actorul Jamie Foxx, interpretul rolului principal din pelicula 'Ray', a mai obţinut un premiul BAFTA şi un Glob de Aur pentru această reprezentaţie.

Familia acestuia, soţia şi cei trei copii, a anunţat că nu vor fi organizate funeralii pentru că în timpul vieţii actorul şi-a exprimat dorinţa să nu fie organizată o ceremonie în acest sens pentru că el nu va fi acolo.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: James White deces