x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dorinta - Oana Petrovschi se va opera cu banii primiti ca despagubire

Dorinta - Oana Petrovschi se va opera cu banii primiti ca despagubire

06 Feb 2005   •   00:00

Fosta gimnasta Oana Petrovschi a declarat ca va folosi cei 3.000 de euro pe care ii va primi de la antrenorul Octavian Belu pentru a plati interventia chirurgicala la coloana vertebrala la care vrea sa fie supusa.

TERMEN. Oana va primi 3.000 de euro saptamana viitoare
Aceasta suma reprezinta o cota de 30% din castigurile de la concursuri private, pe care fosta sportiva sustine ca i-ar fi dat-o tehnicianului.

"Nu mi-a spus domnul Belu ca-mi va returna banii, dar am primit o instiintare de la Tribunal, in care sunt anuntata ca pe 15 februarie voi primi banii", a declarat Petrovschi, care a implinit sambata 19 ani. Oana Petrovschi a mentionat ca ar putea fi supusa interventiei chirurgicale intr-o clinica din strainatate. "Pana pe 16 februarie voi primi un raspuns de la o clinica din Ungaria, unde as putea face operatia. E singura mea sansa sa mai fiu sanatoasa si, oricat de riscant ar fi, o voi face", a explicat fosta sportiva. Finantatorul clubului de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc, Janos Kurko, i-a oferit Oanei Petrovschi sprijinul sau, pentru a obtine informatiile necesare de la clinica maghiara. "A vorbit cu avocata mea si vreau sa-i multumesc pentru ajutor. Astept raspunsul celor de la clinica", a adaugat fosta gimnasta. (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: observator