x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, declaraţii pe Facebook

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, declaraţii pe Facebook

16 Oct 2015   •   10:42
Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, declaraţii pe Facebook
"De astazi, dosarul in care am fost 72 de zile arestata este public. Numit incorect si pe nedrept Gala Bute, ( fata de campionul Lucian Bute), in realitate ar trebui sa fie Dosarul Elena Udrea, pentru ca este un dosar in care procurorii au ingramadit in mare viteza acuzatii diverse la adresa mea, tinta fiind fara dubii arestarea. 

Abuz in serviciu in conditiile in care nu se precizeaza ce anume am facut eu defectuos, ori nu am facut deloc desi ar fi trebuit sa fac, in ceea ce priveste implicarea MDRT in Gala Bute. Trei luari de mita, pentru care singurele probe sunt declaratiile, mai greu sau mai usor date de fosti colaboratori, care fiind pusi in fata probelor si cu amenintarea arestarii, sfarsesc prin a recunoaste ca au luat bani, dar evident, nu pentru ei ci pentru sef, pentru Elena Udrea! Ceea ce le-a adus libertatea, mie arestarea si, pentru ei in loc de o pedeapsa intreaga, reduceri succesive ale acesteia! 

Va dau un exemplu pe care il puteti intelege mai usor: daca o asistenta medicala care lucreaza cu un mare profesor este prinsa ca a luat bani de la pacienti si are de ales intre a fi arestata si condamnata si a spune ca ii dadea de fapt banii profesorului, astfel ramanand libera si eventual chiar cu o pedeapsa mult redusa si chiar fara executare la final, ce credeti ca va face?

De astazi, pot vorbi liber despre acest dosar, despre acuzatii, probe si presiunile facute de procurori pentru a obtine declaratii impotriva mea, care continua si acum.

Fiti siguri ca ma voi apara cu toate armele, nu pentru ca ma consider in general un politician fara greseli ci, pentru ca acest dosar este proba justitiei de tip nou, in care delatiunea este suficienta in inculparea si arestarea unui om"
, a scris Udrea pe Facebook. 

×