x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două tramvaie s-au ciocnit vineri seara, în Capitala. Trei persoane au fost rănite

Două tramvaie s-au ciocnit vineri seara, în Capitala. Trei persoane au fost rănite

30 Sep 2022   •   20:06
Două tramvaie s-au ciocnit vineri seara, în Capitala. Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU BIF

Trei persoane au fost rănite și primesc ajutor medical de urgență, vineri, după ce două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Giurgiului.

Potrivit ISU București - Ilfov, pe Șoseaua Giurgiului a avut loc o coliziune între două tramvaie, în zona stației Cimitirul Evreiesc.

Cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare.

Trei persoane necesitată acordarea primului ajutor calificat. Dintre cele trei victime, două femei vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar cea dea treia victimă, un bărbat, a refuzat transportul la spital.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori.

 

 

Reacția STB

”La ora 18.24, pe Sos. Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc, sens Șura Mare, un tramvai din linia 19 a fost lovit în spate de un tramvai din linia 7. Din primele informații, se pare că au rezultat două persoane accidentate în tramvaiul din linia 7.

Brigada de Poliție Rutieră face măsurători la fața locului. După finalizarea acestora, se va relua circulația tramvaielor în zonă.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, s-a declanșat o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB și legislației în vigoare.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: stb accident tramvai