x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dr. Mircea Beuran: Operaţia lui Hayssam a avut loc la Spitalul Rahova, în prezenţa unei echipe a ANP

Dr. Mircea Beuran: Operaţia lui Hayssam a avut loc la Spitalul Rahova, în prezenţa unei echipe a ANP

19 Iul 2013   •   13:07
Dr. Mircea Beuran: Operaţia lui Hayssam a avut loc la Spitalul Rahova, în prezenţa unei echipe a ANP

Menirea medicilor este să salveze vieţi, a declarat, astăzi, prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie Generală a Spitalului de Urgenţă Floreasca, cel care l-a operat în urmă cu 6 ani pe Omar Hayssam de cancer de colon.

''Operaţia a avut loc la Spitalul Rahova, în prezenţa unei echipe desemnate de direcţia penitenciarului să filmeze întreaga intervenţie. După operaţie, piesa s-a dat la Institutul de Medicină Legală pentru analize. (...) Menirea medicilor este să salveze vieţi'', a precizat Beuran, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că l-a îngrijit pe Omar Hayssam timp de zece zile postoperator tot în cadrul Spitalului penitenciarului.

Diagnosticul în cazul lui Omar Hayssam stabilit de Comisia de expertiză a Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici" în anul 2006 a fost de neoplasm colon drept vegetant, stenozat şi hemoragic, operat, anemie hipocromă medie secundară, diabet zaharat tip 2, steatoză hepatică, tulburare anxios-depresivă.

Omar Hayssam a fost internat şi la Spitalul de Psihiatrie în anul 2005.

×