x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românii din Spania vor avea dublă cetățenie: Marcel Ciolacu: Această dorință va deveni curând realitate

Românii din Spania vor avea dublă cetățenie: Marcel Ciolacu: Această dorință va deveni curând realitate

de Redacție Jurnalul    |    02 Mar 2024   •   16:20
Românii din Spania vor avea dublă cetățenie: Marcel Ciolacu: Această dorință va deveni curând realitate

Acordarea dubei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei întâlniri avute sâmbătă cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

Marcel Ciolacu spune că a avut sâmbătă o întâlnire cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez, în care cei doi au discutat despre proiectele comune pe care le au Spania și România.

Premierul român i-a mulțumit omologului său spaniol pentru sprijinul oferit de Președinția Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spațiul Schengen pe cale aeriană și maritimă la finalul lunii martie.

„Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania. În curând această dorință a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania și România”, a scris pe Facebook, Marcel Ciolacu.

 

 

×
Subiecte în articol: dubla cetatenie Spania romani