x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eduard Novak - Arcul de Triumf va fi o bază bine folosită; deocamdată nu poate fi închiriată din cauza birocraţiei

Eduard Novak - Arcul de Triumf va fi o bază bine folosită; deocamdată nu poate fi închiriată din cauza birocraţiei

25 Iul 2021   •   20:00
Eduard Novak - Arcul de Triumf va fi o bază bine folosită; deocamdată nu poate fi închiriată din cauza birocraţiei
Sursa foto: Foto: Facebook/ Eduard Novak

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a afirmat, duminică, la stadionul Arcul de Triumf, deschis publicului larg, că este încrezător că va fi o bază foarte bine folosită, chiar dacă deocamdată nu poate fi închiriată din cauza birocraţiei.

"E un început foarte bun, mă bucur să văd atâţia copii şi adulţi. Aceasta este cumva inaugurarea oficială. Ne dorim foarte mult să inaugurăm acest CSN (n.r. - Complex Sportiv Naţional) prin care să administrăm stadionul, dar din păcate la noi durează mai mult din cauza birocraţiei. Dar o să avem acest CSN, avem deja foarte multe cereri pe competiţii, pe evenimente sportive şi cred că va fi o bază foarte bine folosită. Această inaugurare cu multisport ne dorim să o avem în fiecare an, să fie un expo al sportului, copiii să vină să încerce cât mai multe sporturi şi de ce să nu rămână şi în sport câţiva dintre ei. Încă nu poate fi închiriat stadionul pentru că nu toate ministerele au a vizat acest proces. Eu cred că până în mijloc de august putem să avem acest CSN. Am avut solicitare din partea FCSB, totul depinde de cât de repede putem să ne mişcăm, să rezolvăm aceste acte apoi porţile sunt deschise pentru toate sporturile", a afirmat Novak cu ocazia Zilei porţilor deschise la Stadionul Arcul de Triumf.

×
Subiecte în articol: eduard novak