x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea de Turnu Severin, sefa de personal la Regia Nucleara

Elena Udrea de Turnu Severin, sefa de personal la Regia Nucleara

07 Mar 2012   •   16:16
Elena Udrea de Turnu Severin, sefa de personal la Regia Nucleara

Dupa o activitate prodigioasa de secretara la sindicatul din termocentrala Halanga, doamna Mihaela Golea – lider PDL local - a urmat o ascensiune fulminanta.

Elena Udrea de Tr. Severin (cum i se zice in orasul de pe malul Dunarii) a ajuns consilier local PDL prin virtutea faptului ca sotul acesteia, domnul Eugen Golea, om de afaceri local si patron al firmei GSR, a cotizat suficient la partid, in campania electorala conform din Monitorului Oficial de la acea vreme (2008-2009).

Doamna Golea Mihaela a devenit si proaspat absolvent al unei facultati din Craiova (cu o intarziere de 20 de ani), drept pentru care a primit si un post de Director Resurse Umane la R.A.A.N. Drobeta Turnu Severin.

Nu vorbim despre competenta acesteia, tot Severinul stie cum a ajuns acolo sus, insa doamna Director este intr-o stare de incompatibilitate totala pentru simplul fapt ca sotul acesteia a desfasurat si desfasoara in continuare relatii contractuale cu Regia pentru Activitati Nucleare. Familiei Golea ii intra lunar in cont sume de bani consistente de la Regia pentru Activitati Nucleare. In declaratia de averere care o anexam putem numara nu mai putin de zece terenuri ce apartin familiei Golea, precum si sase imobile intre care, sa recunoastem, si unul foarte-foarte micut, de numai 9 mp, situat in cimitirul din Drobeta Turnu Severin.

Nu vorbim despre moralitatea si capabilitatea doamnei de la Resurse Umane, dar despre un conflict de interese se poate vorbi sigur. Desi Eugen Golea a iesit formal din actionariatul firmei G.S.R. SRL (al carei nume s-ar traduce, in fapt, Golea Servicii Radiocomunicatii) el este prezent mai tot timpul in incinta termocentralei. O verificare simpla in istoricul G.S.R. SRL si al firmei C.S.C. SRL la care acesta este acum un umil angajat cu 500 de lei pe luna !!! dezvaluie viclesugul ieftin si ii pune in evidenta doamnei Mihaela Golea incompatibilitatea, in intreaga ei splendoare. (V.Z.)

×