x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, la DNA. Fostul ministru se confruntă cu denunţătorii din dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea, la DNA. Fostul ministru se confruntă cu denunţătorii din dosarul "Gala Bute"

19 Mar 2015   •   10:02
Elena Udrea, la DNA. Fostul ministru se confruntă cu denunţătorii din dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea a fost adusă din arestul Poliţiei Capitalei la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru confruntări cu denunţătorii săi din dosarul "Gala Bute". Fostul ministru a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că aceste confruntări "vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor".

"După două săptămâni și jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârșit, confruntările între Elena Udrea și denunțătorii săi în dosarul Gala Bute. Ca și constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocații au invocat în spațiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării și după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că ancheta se derulează în ritm de melc. Elena Udrea și avocații sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susținerilor denunțătorilor și vor permite evidențierea adevărului în această speță", este mesajul postat pe Fecbook de echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Fostul ministru a cerut în repetate rânduri să fie confruntată cu denunţătorii săi, iar fostul consilier al acesteia Ștefan Lungu a declarat, pe 4 martie, după ce a fost audiat în dosarul "Gala Bute", că este de acord cu o confruntare cu Elena Udrea.

×