x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevă de 16 ani, lovită de tren. Din primele cercetări ar fi vorba despre o sinucidere

Elevă de 16 ani, lovită de tren. Din primele cercetări ar fi vorba despre o sinucidere

27 Mai 2012   •   14:57

O eleva in varsta de 16 ani, din localitatea vasluiana Deleni, a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita de un tren in apropiere de Statia CFR Vaslui, primele cercetari in acest caz indicand ca este vorba despre o sinucidere, fara a se stabili deocamdata motivele gestului fetei.

Potrivit primelor cercetari ale politistilor vasluieni, adolescenta, eleva in clasa a IX-a la un liceu din Vaslui, a fost lovita de trenul Regio Iasi - Tecuci in apropiere de depozitele din zona de sud a municipiului Vaslui, fara ca mecanicul de locomotiva sa mai aiba timp sa franeze.

Ulterior, s-a solicitat interventia unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui, care a incercat sa o salveze pe eleva.

"Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o ora, insa, din pacate, fara niciun rezultat. Din primele cercetari in acest caz, s-a stabilit ca adolescenta s-a aruncat intre firele de cale ferata in momentul in care trenul se afla la aproximativ 100 de metri de trecerea la nivel cu calea ferata cu DN 2F Vaslui - Bacau. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere in acest caz, fara a se sti, deocamdata, motivele care au determinat-o pe victima sa recurga la un asemenea gest", a declarat, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.

Potrivit sursei citate, adolescenta de 16 ani locuia doar cu tatal si cu fratii ei in localitatea Deleni, mama fiind plecata la munca in strainatate.

Fata era eleva la un liceu din Vaslui si facea zilnic naveta din localitatea de domiciliu, fara a-si justifica, cel putin teoretic, prezenta in municipiu intr-o zi de duminica. (Mediafax)

×