x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevii protestează în faţa Ministerului Educaţiei! Sunt nemulţumiţi de modificarea criteriilor de acordare a burselor

Elevii protestează în faţa Ministerului Educaţiei! Sunt nemulţumiţi de modificarea criteriilor de acordare a burselor

06 Ian 2022   •   11:14
Elevii protestează în faţa Ministerului Educaţiei! Sunt nemulţumiţi de modificarea criteriilor de acordare a burselor

Mai mulţi elevi protestează joi în faţa Ministerului Educaţiei, fiind nemulţumiţi de modificarea criteriilor de acordare a burselor.

Elevii scandează: "Vrem bursele înapoi!", "Ministerul să ne vadă, facem orele în stradă!", "Elevii vor bursele!", "Demisia!", "Minciunile se plătesc, elevii ies la protest".

"Reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Asociaţiei Vâlcene a Elevilor şi Asociaţiei Elevilor din Bucureşti şi Ilfov vor fi prezenţi în faţa Ministerului Educaţiei pentru a protesta împotriva modificării criteriilor de acordare a burselor, tăierii burselor a peste 700 000 de elevi, precum şi a solicita mărirea costului standard per elev", anunţau reprezentanţii asociaţiilor de elevi.

Mai multe asociaţii ale elevilor anunţau, miercuri, că vor ataca în instanţă ordinul prin care se modifică pragul mediei pentru acordarea burselor de merit, de la 8,50 la 9,50.

×
Subiecte în articol: elevi burse elevi protest