x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevul de la Jean Monnet ridicat de poliţişti este fiul unui consilier PDL Tulcea

Elevul de la Jean Monnet ridicat de poliţişti este fiul unui consilier PDL Tulcea

13 Dec 2011   •   12:44
Elevul de la Jean Monnet ridicat de poliţişti este fiul unui consilier PDL Tulcea

UPDATE: Potrivit unor surse, elevul care a fost ridicat astazi de politisti din cabinetul directorului de la liceul Jean Monnet este Alexandru Bibu, fiul unui consilier PDL Tulcea, Nicolae Bibu. In noaptea de 3 spre 4 august, nefiind inca la varsta majoratului, beizadeaua s-a urcat baut la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten.

Junele a facut prapad pe Calea Victoriei, unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati, lovind trei masini parcate in fata unui hotel. Pustiul se afla la volanul unei masini de teren si dupa miezul noptii gonea pe Calea Victoriei, unde a acrosat un taximetrist, insa si-a vazut in continuare de drum. Tanarul a continuat sa mearga cu viteza mare, iar intr-o curba a derapat si a mai lovit alte trei masini parcate in fata unui hotel. A oprit abia la cativa metri distanta si a luat-o la fuga.

Potrivit Antena3, elevul a fost ridicat de politisti pentru a fi dus la audieri in cazul unui dosar in care este implicat si interlopul Sile Camataru.

Citeste si: Fiul unui consilier PDL Tulcea, care conducea fara permis, a facut ravagii in Capitala

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe foile de numire pentru noua conducere a liceului de fite 'Jean Monnet' si iata ca un nou scandal 'bantuie' liceul. Asta dupa ce saptamani intregi s-a tot discutat despre cazul elevei care invata la Monnet si care a depus plangere la politie ca a fost violata de profesorul de sport.

Astazi, un elev din clasa a XII-a de la Liceul 'Jean Monnet' din Capitala a fost luat de politisti pentru audieri, el fiind suspectat in cazul unui accident rutier.

'Noi am fost informati de catre politie, elevul a fost luat astazi de politie din cabinetul directorului cu mandat. In nici un caz din clasa. Elevul este major si va raspunde pentru faptele sale. Parintii au fost informati inainte', a declarat pentru Jurnalul National, Marian Banu, Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. (Diana Scarlat, Mara Raducanu)

×