x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eli Davidai investeşte peste 2 mil. euro în pregătirea medicilor români: află motivele multimilionarului

Eli Davidai investeşte peste 2 mil. euro în pregătirea medicilor români: află motivele multimilionarului

18 Oct 2012   •   17:14
Eli Davidai investeşte peste 2 mil. euro în pregătirea medicilor români: află motivele multimilionarului

Omul de afaceri israelian Eli Davidai, prin compania IT Wizrom Software pe care o detine, va sprijini 12 medici rezidenti din Romania  pe parcursul urmatorilor ani pentru a lucra la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel. Investitia omului de afaceri ce a adus Pepsi in Romania se ridica la peste 2 mil. euro. Afla ratiunile acestuia din spatele investitiei.

Anul acesta, pe data de 12 decembrie, vor fi alesi de catre un juriu format din medici din Romania si Israel primii sase medici rezidenti cu varste de sub 36 de ani pentru a studia timp de 3 ani la spitalul israelian, urmand ca anul viitor sa mai fie alesi inca sase.

Acestia vor avea apoi obligatia contractuala de a venit in Romania si a profesa timp de minim cinci ani intr-un spital de stat.

„Principalul obiectiv al acestui program este de a creste generatia urmatoare de neonatologisti, anestezisti si patologisti in Romania. Aceste burse permit medicilor rezidenti in aceste specialitati sa invete proceduri si metodologii specifice de la profesionistii nostri de nivel mondial”, a declarat prof. dr. Jehuda Adler, director chaim Sheba Medical Center din Israel.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: investitie miltimilionar mecdic