x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc: "Puterea trebuie sa aiba toate parghiile"

Emil Boc: "Puterea trebuie sa aiba toate parghiile"

de Elena Stanciu    |    12 Oct 2005   •   00:00

Pozitia PD, referitor la schimbarea presedintilor de Consilii Judetene, ramane aceeasi, a declarat liderul democrat ieri la Cluj. Emil Boc considera ca trebuie ca Puterea sa aiba parghiile prin care sa se asigure ca are cu cine colabora. "Este o chestiune de democratie, acolo unde Coalitia este majoritara, sa conduca. Nu este vorba de o vanatoare de vrajitoare impotriva presedintilor PSD de Consilii Judetene. Acestia pot ramane foarte bine in functii acolo unde guverneaza la nivel local cu alte forte politice, altele decat cele aflate in Coalitie", a afirmat Boc.

Referitor la modificarea Legii administratiei publice, Boc a spus ca este foarte normal ca presedintele statului sa faca recomandari si ca nu exista nici un fel de divergente de opinii intre reprezentantii celor patru partide care compun Coalitia.

Acesta a mai spus, privitor la adoptarea bugetului pe 2006, ca i se pare o idee foarte buna ca fondurile destinate celor doua Camere ale Parlamentului sa nu creasca. "Nu este o prioritate cu ce masini merg parlamentarii, ci mai degraba infrastructura tarii", a mai spus Boc. (Elena Stanciu )

×
Subiecte în articol: observator