x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Radu Moldovan spune că PSD va scoate şi "feţe noi" la televizor

Emil Radu Moldovan spune că PSD va scoate şi "feţe noi" la televizor

01 Iul 2010   •   00:00

Purtătorul de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vara aceasta se va ocupa de promovarea unor "feţe noi" din partid în emisiuni televizate, după ce va face, în prealabil, o testare a capacităţii lor de comunicare.

"Voi avea o întâlnire în această vară cu comunicatorii partidului şi cu câţiva specialişti în comunicare. Voi scoate şi feţe noi la televizor. Pe unii nu îi cunoaşte presa, dar nici eu. Vom vedea, după testări, dacă au aptitudini de comunicare şi dacă pot fi formaţi. Îi vom testa şi vom face talk-show-uri simulate. Îi vom mai trimite şi pe la televiziuni, dar pe unii producătorii nu îi acceptă. Va fi o vară fierbinte", a afirmat Moldovan.

Acesta a spus că, spre deosebire de PDL, PSD nu are nicio firmă de consultanţă care să se ocupe de Biroul de presă al partidului.

"Avem, în schimb, colegi angajaţi la partid, directorul Biroului de presă, patru colegi la monitorizare, un cameraman, un resposabil de website şi altul care păstrează relaţia cu presa", a spus Moldovan.

Purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că "nici în glumă" celor din PSD nu li se cer bani ca să apară la televizor.

"Sunt două tipuri de oameni care merg la televiziuni, cei trimişi de la partid atunci când sunt solicitaţi de televiziuni la dezbaterea unor teme tehnice şi oameni invitaţi direct de producători şi moderatorii de emisiuni. Eu am început să am o discuţie cu producătorii şi realizatorii de emisiuni şi deja decidem noi cine merge. Nu le cerem bani nici în glumă colegilor trimişi la emisiuni", a declarat Moldovan.

Potrivit sursei citate, PSD îi desemnează pe reprezentanţii săi în emisiuni televizate prin intermediul şefilor de departamente.

"Dacă se face o dezbatere pe tema învăţământului, sun şeful departamentului de învăţământ şi el trimite omul", a spus Moldovan.

El a mai susţinut că PSD nu are vreo problemă de imagine "mai mare sau mai mică faţă de alte partide", dar lucrează permanent la îmbunătăţirea ei.

×
Subiecte în articol: observator