x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emoții, bucurii, suspans și talent, în Duminica Floriilor, la “Next Star”

Emoții, bucurii, suspans și talent, în Duminica Floriilor, la “Next Star”

02 Apr 2015   •   20:22

În Duminica de Florii, la Antena 1, cei cinci jurați de la “Next Star” – Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R și Vasile Muraru – vin pentru prima oară cu oamenii dragi, într-un platou de televiziune. Pepe se va afla alături de soția sa, Raluca, de fiica lor, Maria, de mama sa și de nepotul său, Santino. Connect-R va veni cu soția, Misha, cu fiica lor, Maya, și cu tatăl său. Maria Cârneci se va afla alături de soț, fiu, noră și de nepoțica ei, “comoara casei”, Marie-Rose. Lora va veni însoțită de mama și fratele ei, iar Vasile Muraru o va avea lângă el pe fiica sa, Sânziana, viitor medic. Cu toții se vor așeza în locul destinat juraților, ca să urmărească și să comenteze prestațiile artistice ale micilor și talentaților concurenți. Părinții vedetelor vor face dezvăluiri din copilăria vedetelor, iar copiii juraților vor cânta și dansa laolaltă cu micii concurenți.

Și în această ediție, copiii înscriși la “Next Star” vor uimi juriul și publicul cu talentul lor. Duminică seara, în concursul de la Antena 1 va participa Vanessa, o fetiță care, cu vocea ei, a cucerit Germania și Elveția. Copila, în vârstă de 11 ani, a câștigat numeroase premii la concursurile muzicale internaționale și vine acum în România ca să-și demonstreze talentul. Care sunt originile Vanessei, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seara.

Tot atunci vine și Bianca, o copilă de 9 ani, din Otopeni, care face gimnastică de performanță. Fetița a obținut până acum 12 medalii și 8 cupe la concursurile sportive la care a participat și a fost aleasă de Nadia Comăneci să apară alături de ea într-un clip. Din ce cauză o va face Dan Negru să plângă pe mica sportivă, telespectatorii vor afla în Duminica Floriilor.

Cine sunt ceilalți cinci concurenți și ce alte surprize le-a pregătit Dan Negru copiilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 4 aprilie, de la ora 20.30, într-o ediție de sărbătoare a show-ului “Next Star”.

×