x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Englezii preferă indienii în locul românilor necalificaţi

Englezii preferă indienii în locul românilor necalificaţi

29 Iul 2010   •   00:00
Englezii preferă indienii în locul românilor necalificaţi

Dacă ar fi pus să aleagă între un imigrant român şi unul indian, l-ar prefera în mod cert pe cel de-al doilea. Asta a declarat editorialistul Daily Mail, Stephen Glover, în interiorul unui articol referitor la planul Cabinetului David Cameron în domeniul imigraţiei.



Declaraţiile vin în contextul în care David Cameron doreşte să introducă noi măsuri pentru combaterea imigraţiei, care ar putea limita venirea studenţilor şi oamenilor de afaceri indieni în Marea Britanie.

"Chiar dacă influxul de imigranţi este în mod sigur mai redus decât în ultimii ani - în 2007 au venit 330.000 de imigranţi - rămâne totuşi destul de important (...) Nimeni nu poate şti ce se va întâmpla când restricţiile impuse imigranţilor români şi bulgari vor fi eliminate, în 2013 cel mai târziu", a declarat editorialistul, potrivit Antena3.

"Dacă aş fi pus să aleg între un bulgar necalificat (sau un român) şi un om de afaceri indian, aş şti pe cine aş prefera. Primul nu are nicio afinitate în sensul relaţiilor cu noi şi sigur nu va contribui la economia noastră", a mai scris jurnalistul britanic.

×
Subiecte în articol: observator