x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Evazionisti sub acoperire la bufetul Guvernului?

Evazionisti sub acoperire la bufetul Guvernului?

27 Iul 2010   •   00:00

Secretariatul General al Guvernului (SGG) informează că a fost înştiinţat, marţi, despre o sesizare primită de la un jurnalist, care reclamă că la bufetul aparţinând RA-APPS, destinat ziariştilor acreditaţi la Palatul Victoria, nu i s-a eliberat bon fiscal, şi a iniţiat o anchetă administrativă.



Secretariatul General al Guvernului a dispus sucursalei de reprezentare şi protocol Triumf din cadrul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), RA-APPS, care deţine şi deserveşte bufetul destinat ziariştilor acreditaţi de la Palatul Victoria, efectuarea unei anchete administrative care este în desfăşurare în acest moment, se arată într-un comunicat al SGG.

"Secretariatul General al Guvernului al Guvernului a fost înştiinţat astăzi, 27 iulie, în legătură cu o sesizare primită de la un jurnalist de la o televiziune, care reclamă faptul că la bufetul aparţinând Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), destinat ziariştilor acreditaţi la Palatul Victoria, nu i s-a eliberat bon fiscal, potrivit prevederilor legale. Secretariatul General al Guvernului a dispus Sucursalei de Reprezentare şi Protocol Triumf din cadrul RA-APPS, care deţine şi deserveşte bufetul destinat ziariştilor acreditaţi de la Palatul Victoria, efectuarea unei anchete administrative care este în desfăşurare în acest moment. În situaţia în care faptul semnalat va fi confirmat de anchetă, SRP Triumf din RA-APPS va lua toate măsurile legale care se impun, precum şi cele administrative- disciplinare, pentru sancţionarea angajatului regiei, după caz, de la mustrare la desfacerea contractului de muncă. Ancheta administrativă vizează inventarierea produselor care a fost vândute şi încasate prin casa de marcaj de la bufet, inclusiv verificarea corespondenţei sumelor încasate cu marfa vândută", se arata in comunicatul oficial.

×
Subiecte în articol: observator