x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eveniment editorial - Clinton isi lanseaza memoriile in Romania

Eveniment editorial - Clinton isi lanseaza memoriile in Romania

17 Mai 2005   •   00:00

Bill Clinton va fi prezent in Romania, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a participa la lansarea cartii "Viata mea". Aparuta la Editura "Rao", cartea de memorii a fostului presedinte american va fi lansata sambata, 21 mai, la ora 15:30, in magazinul Diverta din Plaza Romania.

  • de SEBASTIAN S. EDUARD
  • Doritorii vor putea obtine un exemplar semnat de Bill Clinton in baza unui tichet valoric de 749.000 lei, ce poate fi procurat, incepand de astazi, din magazinele Diverta din Bucuresti. Din cauza timpului limitat, Clinton va acorda numai aceste 500 de autografe in baza tichetelor puse in prealabil in vanzare. Informatii suplimentare la adresa www.rao.ro.

    VIATA MEA. Memoriile presedintelui american Bill Clinton, "Viata mea", arata transformarile remarcabile prin care trece un american din Hope, Arkansas, pentru a ajunge la Casa Alba. Il vom vedea pe tanarul Bill la colegiu, la Oxford, facand parte din miscarea de protest fata de razboiul din Vietnam, la Yale, realizand campanie pentru candidatii democrati, apoi din nou in Arkansas, angajat in lupta pentru Congres. "Viata mea" este, probabil, cel mai cuprinzator si viu portret al unui presedinte american in multiplele sale ipostaze. E povestea unei marcante figuri a vietii internationale, povestita in stil unic de un personaj unic.

    ×
    Subiecte în articol: observator