x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXCLUSIV Antena 3. Imagini din saloanele distruse în incendiul de la Institutul Matei Balş

EXCLUSIV Antena 3. Imagini din saloanele distruse în incendiul de la Institutul Matei Balş

29 Ian 2021   •   20:32
EXCLUSIV Antena 3. Imagini din saloanele distruse în incendiul de la Institutul Matei Balş
Sursa foto: Antena 3

Primele imagini din interiorul saloanelor distruse în incendiu de la Institutul Matei Balş arată amploarea tragediei în urma căreia cinci oameni au murit, iar alţii au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind salvaţi în ultima clipă, potrivit Antena 3

Imaginile, surprinse la finalul intervenţiei pompierilor, arată cum saloanele, dar şi holurile Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, au fost complet distruse în urma incendiului izbucnit în această dimineaţă, în jurul orei 05.00.

Cinci oameni, trei bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 50 şi 70 de ani, şi-au pierdut viaţa în incendiu. Oamenii se aflau internaţi în spital, toţi fiind bolnavi de COVID-19.

Potrivit ultimelor informaţii obţinute de Antena 3, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurcircuit la sistemul electric. Mai mult, se pare că cel puţin într-unul dintre saloane, concret în cel în care s-a produs scurtcircuitul, s-ar fi produs şi o explozie.

 

Cei cinci oameni care au murit în incendiu au fost găsiţi, după cum urmează: pe holul principal, între paturile dintr-un salon, în baia aceluiaşi salon şi pe balconul salonului.

Sursa foto Antena 3

 

×
Subiecte în articol: incendiu matei bals