x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fată dintr-un centru social, obligată să se prostitueze de un tânăr de 23 de ani

Fată dintr-un centru social, obligată să se prostitueze de un tânăr de 23 de ani

01 Sep 2020   •   17:56
Fată dintr-un centru social, obligată să se prostitueze de un tânăr de 23 de ani

Un tânăr din Dâmbovița a fost reținut, bănuit că a racolat dintr-un centru social o fată de 15 ani și a obligat-o să se prostitueze. Fata era încuiată în casă, bătută și obligată să întrețină relații cu diferiți clienți din București și de pe litoral.

Un bărbat din Dâmbovița este cercetat pentru trafic de minori în scopul exploatării sexuale și proxenetism.

Anchetatorii au stabilit că în septembrie 2018, fata care era într-un centru social din Târgoviște, județul Dâmbovița, l-a cunoscut pe tânărul cu care a început o relație intimă. La solicitarea inculpatului, adolescenta a fugit din centru și a locuit în continuare într-o comună din județul Dâmbovița.

Ulterior, cei doi s-au mutat la București unde victima a fost constrânsă să se prostitueze.

„Inculpatul o încuia în casă pe minoră în perioada când acesta se afla la serviciu, respectiv în intervalul 8 – 19.00. Tot în dorința de a o determina să practice prostituția, inculpatul o agresa fizic pe minoră, pe fondul consumului de alcool și de alte substanțe, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, cu obiecte contondente și cauzându-i leziuni de violență în zona capului, a picioarelor și a brațelor. După o perioadă, cei doi s-au mutat într-un apartament situat în cartierul Militari, iar în scopul înlesnirii practicării prostituției, inculpatul a creat pentru persoana vătămată un cont pe un site de publicitate, postând fotografii cu aceasta în ipostaze sexuale”, au anunțat reprezentanții DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, fata întreținea servicii sexuale pentru care primea sume cuprinse între 150 - 250 lei pe oră, banii astfel obţinuţi de către persoana vătămată minoră fiind în totalitate însușiți de către inculpat. În fiecare zi, fata obținea din această activitate sume cuprinse între 1000 și 1500 lei pe zi.

În vara anului 2019, adolescenta a fost obligată să se prostitueze pe litoral. Victima a practicat prostituția până la data de 10.09.2019, când a fost identificată de lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Târgoviște și readusă în centrul social.

Tânărul de 23 de ani urmează să fie prezentat Tribunalului Dâmbovița, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×