x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeia împușcată în cap are o evoluție bună și vorbește cu medicii

Femeia împușcată în cap are o evoluție bună și vorbește cu medicii

10 Feb 2019   •   12:30
Femeia împușcată în cap are o evoluție bună și vorbește cu medicii

Femeia împuşcată în cap din greşeală de poliţişti, în localitatea Aluniş, prezintă o evoluţie favorabilă şi a început să comunice cu medicii.
Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că deocamdată nu se ştie cu ce sechele neurologice va rămâne pacienta.
"Femeie cu evoluţie favorabilă, s-a decis trezirea treptată a dânsei şi dă semne, comunică cu noi, în sensul că momentan deschide numai ochii. Trezirea nu se va putea face brusc din cauza leziunilor locale, ca să nu existe complicaţii. Evoluţia e favorabilă; ceea ce nu putem spune deocamdată, până nu se face trezirea completă, este dacă vor fi sau nu ceva sechele neurologice", a menţionat Adela Golea.
O femeie de 59 de ani din localitatea Aluniş, judeţul Mureş, a fost împuşcată în cap, din greşeală, vineri seară, de unul dintre poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, care a efectuat un foc de armă asupra unui autoturism care nu a oprit la semnal.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: femeie împușcată în cap