x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetești. La punctul de încasare a taxei se va schimba sensul de circulație

Fetești. La punctul de încasare a taxei se va schimba sensul de circulație

14 Aug 2019   •   10:53
Fetești. La punctul de încasare a taxei se va schimba sensul de circulație

În următoarele zile vor fi luate măsuri de fluidizare a traficului rutier în zona punctului de încasare a taxei de trecere a podului de la Fetești, de pe Autostrada A2, după cum au anunțat reprezentanți ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și ai Poliţiei Rutiere.

Din cauza faptului că aglomerația de pe sensul Bucureşti - Constanţa creează ambuteiaje, CNAIR va schimba sensul de circulaţie pe una dintre benzile reversibile, traficul urmând să se desfăşoare pe patru benzi în sensul Bucureşti - Constanţa şi pe două benzi în sensul Constanţa - Bucureşti. 

În cazul în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere, unded există și o barieră, pe sensul Constanţa - Bucureşti au loc ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti. 

Peajul, tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă, poate fi achitat pe portalul www.erovinieta.ro şi prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile), la distribuitorii autorizaţi sau prin SMS, la numărul 7577.

Trecerile achitate şi neutilizate pot fi folosite într-o perioadă de 12 luni de la data achitării.

Cu excepţia peajului plătit prin intermediul SMS (canal prin care se poate achita tariful numai pentru câte o trecere), tariful poate fi achitat şi pentru două sau 20 de treceri.

În acest context, utilizatorii trebuie să verifice datele pe care le transmit prin SMS sau care sunt înscrise pe documentul emis de către distribuitorii autorizaţi ai CNAIR, în special numărul de înmatriculare al vehiculului, înainte de a certifica prin semnătură corectitudinea acestora.

Un peaj achitat după expirarea termenului prevăzut de legislaţia în vigoare (după ora 00:00 a zilei următoare trecerii) nu poate fi luat în considerare pentru trecerea în cauză.

În acelaşi timp, pentru circulaţia pe reţeaua de drumuri naţionale din România aflată în administrarea CNAIR este necesară achitarea rovinietei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic fetesti