x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica lui Emilian Eva a fost pusa sub invinuire de DNA

Fiica lui Emilian Eva a fost pusa sub invinuire de DNA

22 Iul 2015   •   14:45
Fiica lui Emilian Eva a fost pusa sub invinuire de DNA

Fostul procuror DNA care a instrumentat dosarul "Telepatia" a fost informat ca fiica sa, Madalina Bianca Eva, a fost pusa sub invinuire de anchetatorii DNA in acelasi dosar in care acesta a fost arestat preventiv, informează luju.ro.

Potrivit informatiilor pe care publicaţia le are, Madalina Eva, in varsta de 20 de ani, este suspectata de complicitate la savarsirea infractiunii prevazute la art. 12 din Legea 78/2000 respectiv efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale.

Surse judiciare au declarat, pentru luju.ro, ca procurorul de caz din dosarul lui Emilian Eva, Marius Gherman, a citat-o pe Madalina Bianca Eva sa se prezinte zilele urmatoare la DNA, cel mai probabil miercuri 22 iulie 2015, insotita de un avocat, pentru a fi audiata in dosarul tatalui sau, dupa ce a dobandit calitatea de suspect.

×