x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firmele de transport care duc demonstranţi către Bucureşti, ameninţate că îşi vor pierde licenţa

Firmele de transport care duc demonstranţi către Bucureşti, ameninţate că îşi vor pierde licenţa

19 Ian 2012   •   05:53

Firmele private de transport persoane din Vaslui au fost amenintate ca-si pot pierde licenta daca vor duce participanti la mitingul de la Bucuresti, sustine conducerea locala a Partidului Conservator care nu a gasit niciun operator local de transport dispus sa faca deplasarea spre Capitala.

De altfel, in toata tara au fost controlate autocarele si microbuzele de transport pasageri. Pe de alta parte, ministrul de interne sustine ca nu s-au facut nicaieri filtre suplimentare.

La iesirea din Piatra Neamt, fiecare sofer de microbuz a fost controlat de agentii rutieri, anunta Antena3. Politistii si-au notat numarul de pasageri si directia de deplasare a fiecarui microbuz, dar sustin ca e vorba de un control de rutina.

La Vaslui, membrii partidului Conservator au contactat mai multe firme de transport care au refuzat sa faca orice cursa spre Bucuresti pe motiv ca au fost amenintati ca-si pierd licenta, fara sa precizeze insa de unde au venit amenintarile.

×