x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiţe la Mamaia: "Cît e halatul?"

Fiţe la Mamaia: "Cît e halatul?"

de Ilinca Dima    |    31 Aug 2008   •   00:00
Fiţe la Mamaia: "Cît e halatul?"

LITORAL  ●  Un plus de distracţie pentru ultimele zile ale verii
Vineri, aproape final de sezon pe litoralul românesc. La Mamaia, Formula 1 pe apă şi două concerte cu artişti "de-afară" au adus un plus de distracţie pentru ultimele zile din vara lui 2008.



LITORAL  ●  Un plus de distracţie pentru ultimele zile ale verii
Vineri, aproape final de sezon pe litoralul românesc. La Mamaia, Formula 1 pe apă şi două concerte cu artişti "de-afară" au adus un plus de distracţie pentru ultimele zile din vara lui 2008.

Mamaia. Bani, fiţe şi maşini străine. În acest final de săptămînă, pe lîngă sutele de cai putere de pe asfalt, staţiunea găzduieşte şi mii de cai putere pe apă. După antrenamente, noaptea tîrziu, petrecerea piloţilor de la întrecerea pe apă, desfăşurată la Bamboo, îl are ca invitat special şi gazdă, în acelaşi timp, pe Orville Richard Burell. Iar dacă numele nu vă sună cunoscut, e pentru că îl ştiţi, cu siguranţă, după numele său de scenă: Shaggy.

DISCIPLINA DIN ARMATĂ. Adus în România de Compania Events, artistul jamaican, decorat în ţara sa natală cu Order of Distinction în grad de Comandor, este un tip extrem de liniştit... în spatele scenei, acolo unde l-am întîlnit pentru un scurt interviu în care a vorbit foarte modest şi relaxat despre realizările sale din muzică, experienţa militară din Golf, despre actele de caritate şi despre cei trei copii ai săi. Shaggy susţine că milităria i-a impus o anumită disciplină pe care o respectă în muzică şi în viaţa de zi cu zi. Pe scenă, însă, artistul s-a jucat liber cu publicul şi cu muzica sa atît prin felul în care a interpretat piesele sale, arhicunoscutele "Mr. Boombastic" sau "Oh, Carolina", mixate cu clasicele "Summertime" sau "Rivers of Babylon", cît şi prin felul în care a încurajat publicul plătitor de bilet, aproape 2.000 de persoane, să-i huiduie pe cei care se zgîiau peste gardul care împrejmuia zona concertului.

ZGÎRCENIE. Aproximativ 800-900 de gură-cască s-au zgîrcit la 55 de lei cît a fost preţul biletului în chiar cea mai fiţoasă staţiune de pe litoral, iar cînd, în cele din urmă, le-a fost permis (gratuit) accesul, am auzit voci care comentau că berea nu e gratis, exact pe principiul "Scump, doamnă, scump! Da’ halatul? Halatul? Cît e halatul?".

Nici acolo unde se presupune că defilează fiţele şi banii, adică la falnicul Bamboo, situaţia nu era mai strălucitoare. Intrarea (teoretic) liberă la afterparty, a permis accesul a numeroase paiete, bumbace şi poliestere "Made in China", fete de fete şi băieţi de băieţi. Recitalul lui Shaggy a fost, însă, la fel de bun ca şi cel de mai devreme, la scena de pe plajă, însă mai scurt, artistul urmînd să decoleze, ieri dimineaţă la ora opt, de pe Otopeni, cu destinaţia Praga. Dacă l-aţi ratat la Mamaia şi aveţi ocazia să-l vedeţi live, nu ezitaţi, e un super show!

Altă petrecere, mai puţine fiţe

După "Mr. Lova Lova", petrecerea din Mamaia s-a mutat la Club Office, acolo unde au concertat, tot live, şi tot de Events aduşi, britanicii de la Right Said Fred, într-o petrecere găzduită de Midnight Sun (emisiunea de pe Euforia TV) şi partnererul tradiţional al verii, Finlandia. N-au lipsit "I’m too sexy", "Don’t talk", "Just kiss" ori "Deeply Dippy". Hiturile care făceau furori în discotecile de acum un deceniu au încălzit atmosfera şi de această dată într-o petrecere cu mai puţine fiţe, însă cu mult mai mult bun-simţ.

×
Subiecte în articol: observator