x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul fostului şef al IPJ Prahova, arestat pentru înşelăciune

Fiul fostului şef al IPJ Prahova, arestat pentru înşelăciune

de Agerpres    |    31 Ian 2013   •   12:57

Fiului fostului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Iulian Bach, a fost arestat preventiv, acesta fiind cercetat în patru dosare penale.

Surse oficiale au declarat joi pentru AGERPRES că Florin Bach, fiul fostului fostului şef al IPJ Prahova, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acesta fiind cercetat într-un număr de patru dosare penale.

Potrivit sursei citate, Bach este cercetat de ofiţerii de la Serviciul pentru investigarea fraudelor din cadrul IPJ Prahova, în patru dosare, el fiind reţinut şi ulterior arestat preventiv sub acuzaţiile de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, folosirea cu rea credinţă a bugetului societăţii şi reţinerea şi negirarea către bugetul consolidat al statului a impozitelor cu reţinere la sursă.

Prejudiciul pe care Florin Bach l-a creat bugetului de stat este de 1.702.800 de lei. Florin Bach a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, instanţa de judecată enunţând miercuri mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 29 de zile.

×