x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandalul presupusului şantaj la Mircea Băsescu: Fratele preşedintelui, audiat la DNA Constanţa

Scandalul presupusului şantaj la Mircea Băsescu: Fratele preşedintelui, audiat la DNA Constanţa

12 Iun 2014   •   12:28
Scandalul presupusului şantaj la Mircea Băsescu: Fratele preşedintelui, audiat la DNA Constanţa
UPDATE 15:35 - Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a fost audiat astăzi de procurorii DNA Constanţa, în dosarul privind presupusa sa şantajare de către membri ai familiei interlopului Bercea Mondial. Mircea Băsescu a refuzat să dea declaraţii presei cu privire la respectivele audieri.

În acelaşi dosar a fost audiat astăzi şi fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, acesta fiind scos din penitenciar şi dus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
--------------------------

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost dus, astăzi, la sediul Inspectoratului Judetean de Poliţie Constanţa, unde urmează să fie audiat în dosarul presupusului şantaj care ar fi avut loc asupra lui Mircea Basescu, fratele preşedintelui României.

Fiul lui Bercea Mondial, care execută o pedeapsă de cinci ani şi trei luni de închisoare pentru complicitate la tentativă de omor, a fost transferat, marţi, de la Penitenciarul Colibaşi (Argeş) la Penitenciarul Poarta Albă (Constanţa), pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii DNA fac cercetări pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu. La finalul acestei proceduri, Florin Anghel va fi dus înapoi la Penitanciarul Colibaşi, au precizat reprezentanţii ANP.

La începutul lunii iunie, ginerele şi fiica lui Mondial au fost prinşi în flagrant în timp ce-l şantajau pe Mircea Băsescu, ameninţându-l cu darea în vileag a unor pretinse fapte de corupţie dacă nu le va da suma de 280.000 de euro.

În urma flagrantului realizat de procurorii anticorupţie, Marius Constantin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar faţă de soţia sa, Izaura Anghel, şi un minor în vârstă de 17 ani s-a dispus măsura controlului judiciar.


×