x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Sile Cămătaru, pus în libertate

Fiul lui Sile Cămătaru, pus în libertate

11 Ian 2012   •   07:35
Fiul lui Sile Cămătaru, pus în libertate

Mario Balint va fi eliberat. Magistratii judecatoriei Sectorului 4 din Capitala au admis cererea de eliberare sub control judiciar a lui Mario Balint. Decizia poate fi atacata cu recurs in 24 de ore.

Fiul lui Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, a cerut Judecatoriei Sectorului 4, in 27 decembrie 2011, sa fie eliberat sub control judiciar, solicitarea fiind judecata marti de instanta.

Mario Nutu Balint este acuzat de camatire. El a recunoscut in fata judecatorilor ca a imprumutat bani unor persoane, dar a aratat ca s-a oprit din a da bani cu imprumut cu dobanda in ziua de 23 noiembrie, la o zi dupa ce legea care incrimineaza camataria a aparut in Monitorul Oficial.

Interlopul Sile Camataru a fost eliberat inainte de termen, pe motiv ca a facut trei patrimi din pedeapsa si a avut un comportament exemplar pe perioada incarcerarii.

Vasile Balint a fost pus in libertate in luna decembrie a anului trecut, desi mai avea de ispasit 3,5 ani de inchisoare din pedeapsa de 13 ani.

In decizia instantei a contat caracterizarea penitenciarului Jilava, potrivit careia "condamnatul s-a incadrat in programul unitatii, nu a creat probleme, a manifestat receptivitate fata de activitatile socio-educative la care a participat, a fost recompensat de unsprezece ori, din care de doua ori cu ridicarea masurilor disciplinare anterior apli­cate, dar si de noua ori cu suplimentarea dreptului la pachet si vizita".

×