x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu, audiat în cazul furtului de identitate

"Fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu, audiat în cazul furtului de identitate

10 Ian 2013   •   10:32
"Fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu, audiat în cazul furtului de identitate

Fostul jurnalist Vasile Rotaru, ale cărui date de indentitate au fost folosite pentru a se încerca oprirea incinerării lui Sergiu Nicolaescu, a fost audiat la Secţia 14, în această dimineaţăm în cazul furtului de identitate, potrivit Antena3. Rotaru a anunţat că va depune o plângere împotriva celor care au emis aceste acte în numele lui, într-o acţiune de stabilire a paternităţii trimisă la Judecătoria Sectorului 1 de către un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu.

Cazul legat de demersurile în instanţă ale pretinsului fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care au deschis o cauză penală privind faptul că s-ar fi folosit date de identificare ale altei persoane.
  
"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a fost constituită, în cursul zilei de astăzi (marţi - n.r.), o cauză penală în care se efectuează cercetări în legătură cu informaţiile vehiculate în mass-media conform cărora, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, a fost depusă o acţiune în stabilirea paternităţii de către o persoană care se pretinde a fi fiul unui cunoscut regizor recent decedat şi care a folosit, în cuprinsul cererii, datele de identificare ale alteia", preciza Parchetul General într-un comunicat de presă.
  
Vasile Rotaru a vorbit miercuri seară, la emisiunea "Sinteza Zilei", despre scandalul în care este implicat fără voie. Fostul jurnalist a declarat că a depus, marţi, la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită instanţei să renunţe la judecarea celor două acţiuni, una pentru recunoaşterea paternităţii şi a doua privind oprirea incinerării, iniţiate de un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu, întrucât i-a fost folosită identitatea.


×