x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu vrea participarea la nunți cu certificatul verde

Florin Cîțu vrea participarea la nunți cu certificatul verde

12 Sep 2021   •   14:15
Florin Cîțu vrea participarea la nunți cu certificatul verde

Premierul Florin Cîțu a propus, duminică, folosirea certificatului verde la nunțile deja programate, pentru ca evenimentele să nu fie anulate.

În videoconferința cu prefecții și reprezentanții DSP-urilor, premierul Florin Cîțu a spus că sunt județe unde situația pandemică este între 2 și 3 la mie, ba chiar această rată a fost depășită, de exemplu Bistrița-Năsăud și Ilfov, iar aici autoritățile trebuie să găsească soluții vom în perioada următoare și să se asigure că toate măsurile sunt respectate.

De asemenea, în aceste județe sunt programate nunți în perioada următoare, iar premierul vrea ca acestea să nu fie anulate.

„Sunt nunți programate în perioada următoare în zone unde deja ajungem la 3 la mie. Propunerea mea, domnule Raed Arafat, eu aș vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunți, dacă se poate”, a spus premierul.

Acesta a spus că oamenii nu își mai pot modifica data de la o săptămână la alta, astfel că el ar propune pentru nunțile care sunt deja programate în zone unde incidența crește să se folosească certificatul verde.

Mediafax

×
Subiecte în articol: certificat verde nunti florin citu