x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Piersic va fi transferat la Spitalul Foișor: Este un pacient vulnerabil. Urmează o nouă operație

Florin Piersic va fi transferat la Spitalul Foișor: Este un pacient vulnerabil. Urmează o nouă operație

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2024   •   10:45
Florin Piersic va fi transferat la Spitalul Foișor: Este un pacient vulnerabil. Urmează o nouă operație

Actorul Florin Piersic va fi mutat, joi dimineața, la Spitalul Foișor, pentru a primi tratament ortopedic. Medicii de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” spun că actorul este stabil, însă este vorba de un pacient vulnerabil prin vârstă și boli asociate.

Potrivit medicilor de la „Balș”, Florin Piersic este stabil în acest moment, însă este vorba despre „un pacient vulnerabil prin vârstă și bolile asociate”.

„Este vorba un proces infecțios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului și proteza de la genunchi. Pacientul se află în evaluare și supraveghere multidisciplinară (boli infecțioase ortopedice, cardiologice) pentru cea mai bună abordare terapeutică”, spun medicii de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Florin Piersic va fi transferat joi dimineață la Spitalul Foișor pentru tratament ortopedic.

„Situația medicală a pacientului face ca intervenția ortopedică să nu fie lipsită de riscuri, dar ea este absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecție. După intervenția ortopedică, pacientul va continua tratamentul procesului infecțios”, mai spun medicii de la „Balș”.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD, la cererea familiei, după ce ar fi luat o bacterie în spital.

(sursa: Mediafax)

×