x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focuri de armă în cartierul Giuleşti din Capitală: Un bărbat a fost rănit de poliţişti

Focuri de armă în cartierul Giuleşti din Capitală: Un bărbat a fost rănit de poliţişti

14 Noi 2011   •   05:36
Focuri de armă în cartierul Giuleşti din Capitală: Un bărbat a fost rănit de poliţişti

Politistii bucuresteni au tras mai multe focuri de arma pentru a opri doi barbati care au furau dintr-o masina in cartierul bucurestean Giulesti. Cei doi au fost surprinsi de proprietarul autoturismului, care a alertat politia. Au fost trase mai multe focuri de avertisment, iar unul dintre barbati a fost retinut dupa ce a fost impuscat in picior. El se afla acum internat in spital pentru ingrijiri medicale, in timp ce colegul lui este inca cautat de Politie.

Un barbat din sectorul 6 a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat faptul ca doi indivizi ii spargeau masina. Politistii s-au deplasat imediat la fata locului.

"La fata locului in circa doua, trei minute a ajuns un echipaj de la ordine publica, sectia 20 politiei, care au observat doi indivizi in timp ce fugeau cu o masina. Vorbim de un Audi cu numere de inmatriculare din Bulgaria. Au plecat in urmarirea lor, au solicitat si sprijinul colegilor de la Serviciul Brigada Rutiera, si dupa o urmprire de aproximativ 2, 3 kilometri, barbatii care erau in acea masina, au abandonat autoturismul si au fugit. Au fost trase mai multe focuri de avertisment, vorbim despre patru focuri de avertisment, iar un coleg de la Brigada de Politie Rutiera a executat foc si la nivelul picioarelor, si astfel unul dintre barbati a fost retinut", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit Antena3.

Barbatul retinut are 20 de ani si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Cei doi sunt acuzati de furt calificat si de utilizarea unui autoturism cu numere false.

"In primul rand vorbim despre comiterea infractiunii de furt calificat. Pedeapsa se poate ridica pana la 12 ani de inchisoare, de asemenea din datele care exista pana in prezent, numerele care existau pe masina se pare ca provin de la un alt autoturism, deci vorbim, hai sa spunem si despre o alta infractiune, despre utilizarea unui autoturism cu numere false", a mai spus Sarca.

×