x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focuri de armă trase cu mitraliera şi puşca, în plină stradă, în Feteşti

Focuri de armă trase cu mitraliera şi puşca, în plină stradă, în Feteşti

06 Sep 2011   •   10:24

Doi barbati au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, prin decizia magistratilor Judecatoriei Fetesti, sub acuzatiile de uz de arma letala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Cei doi au tras cu un pistol mitraliera si o carabina, din strada, in casa si masina unei persoane cu care au avut un conflict.

In seara zilei de 4 septembrie, Gheorghe Neagu si Florin Dogaru, pe fondul unui conflict anterior cu A.G., au mers la locuinta acestuia din Fetesti inarmati cu un pistol mitraliera si o carabina, tragand foc pe strada in timpul deplasarii, dar si asupra casei si autoturismului acestuia, se arata intr-un comunicat de marti al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

In urma incidentului nu au fost inregistrate victime, ci doar degradari ale casei si autoturismului, a precizat sursa citata.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Fetesti au propus instantei, luni, arestarea preventiva a celor doi barbati, pentru uz de arma letala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Magistratii Judecatoriei Fetesti au admis cererea procurorilor si au dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile pe numele inculpatilor.

Armele si munitia au fost ridicate de politisti, iar cercetarile continua pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele.

×