x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fost director la Direcţia Drumuri şi Poduri Mureş, deferit justiţiei pentru luare de mită

Fost director la Direcţia Drumuri şi Poduri Mureş, deferit justiţiei pentru luare de mită

09 Dec 2011   •   10:01
Fost director la Direcţia Drumuri şi Poduri Mureş, deferit justiţiei pentru luare de mită

Fost director la Directia Tehnica Drumuri si Poduri Judetene si Investitii din cadrul Consiliului Judetean Mures a fost trimis in judecata pentru mita, dupa ce a cerut bani in schimbul unor informatii privind organizarea unei licitatii de achizitie si montare panouri de marcat drumuri.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Nicoleta Bochis, director la Directia Tehnica Drumuri si Poduri Judetene si Investitii din cadrul Consiliului Judetean Mures la momentul comiterii faptelor, pentru luare de mita.

In perioada iulie - august 2005, inculpata Nicoleta Bochis, in calitate de director la Directia Tehnica Drumuri si Poduri Judetene si Investitii din cadrul Consiliului Judetean Mures, a pretins si primit cu titlu de mita, de la reprezentantul unei societati comerciale, un laptop si un telefon mobil in valoare totala de aproximativ 8.505 lei, sustine DNA.

Bunurile au fost pretinse si primite pentru ca Bochis, fiind in functia mentionata, sa-i furnizeze persoanei de la care a primit bunurile atat informatii care nu sunt publice in legatura cu licitatiile organizate de catre Consiliul Judetean Mures, cat si pentru a favoriza firma persoanei respective pentru castigarea acestor licitatii, precum si pentru decontarea mai rapida a unor lucrari deja efectuate. Licitatia pe care dorea sa o castige viza incheierea unui contract de achizitie si montare de panouri si marcaje pentru drumurile publice din judetul Mures.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Mures.

(Mediafax)

×