x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fost viceprimar din Mehedinţi şi fratele său, atacaţi cu săbii şi topoare

Fost viceprimar din Mehedinţi şi fratele său, atacaţi cu săbii şi topoare

18 Mar 2012   •   10:03
Fost viceprimar din Mehedinţi şi fratele său, atacaţi cu săbii şi topoare

Adel Sava, fostul viceprimar din localitatea mehedinteana Salcia, si fratele sau au ajuns in stare grava la spital, noaptea trecuta, dupa ce au fost atacati de mai multi barbati cu sabii si topoare.

Scandalul a avut loc in localitatea Salcia, fratele celor doua victime, Cornel Sava, povestind ca atat fostul viceprimar cat si fratele sau mai mare au fost atacati cu sabii, pari si topoare de mai multi barbati care au coborat dintr-o masina.

"Au coborat cu sabii, rangi, i-au taiat picioarele. Au fost bauti si au venit dupa ei. Celalalt frate are capul taiat, este taiat pe la maini", a spus Cornel Sava, potrivit Mediafax. Cele doua victime au fost transportate cu ambulantele la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit medicului de la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti, Aurelia Veropaeff, fostul viceprimar a fost gasit inconstient, in urma tratamentului administrat pe timpul transportului catre spital, starea lui a fost stabilizata.

"Am preluat una dintre victime care a fost instabil din punct de vedere hemodinamic, dar in urma tratamentului administrat situatia s-a imbunatatit. Este vorba despre un politraumatism prin agresiune, traumatism in extremitatea cefalica cu o plaga taiata la nivelul regiunii parietotemporale stangi si mai multe contuzii la membrele superioare si inferioare. Cealalta victima este fratele celui pe care l-am transportat noi si are aceleasi leziuni", a declarat Veropaeff.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, inspector principal Nicolae Lohon, imediat dupa scandal atacatorii au fugit, ei fiind cautati de politisti.

"S-a stabilit un cerc de suspecti. In continuare se desfasoara activitati de catre echipa operativa constituita la nivelul IPJ Mehedinti pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs conflictul. La fata loclui nu s-au gasit arme albe", a spus Lohon.

Fostul viceprimar din Salcia a fost de-a lungul timpului implicat in mai multe scandaluri. Fost membru PNL, el anuntase de curand ca va candida la alegerile locale pentru functia de primar al localitatii, din partea PSD. Adel Sava a fost acuzat in urma cu trei saptamani ca va aduce din Constranta mai multe persoane care sa-l voteze la alegerile locale. Acuzatiile au venit dupa ce a crescut numarul cererilor pentru obtinerea vizei de flotant la Serviciul pentru Evidenta Persoanei.

×