x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fosta gimnastă Lavinia Miloşovici a născut un băieţel perfect sănătos

Fosta gimnastă Lavinia Miloşovici a născut un băieţel perfect sănătos

15 Ian 2013   •   18:58
Fosta gimnastă Lavinia Miloşovici a născut un băieţel perfect sănătos

Fosta gimnastă Lavinia Miloşovici a născut marţi un băieţel de peste trei kilograme, la Maternitatea "Dr. Dumitru Popescu" a Spitalului Municipal din Timişoara, iar atât mama, cât şi copilul se simt bine.

"Doamna Lavinia Miloşovici a născut astăzi (marţi - n.r.) la maternitatea Spitalului Municipal un băieţel de 3,150 de grame, prin operaţie de cezariană şi atât mama, cât şi copilul se simt foarte bine. Ne onorează că doamna Lavinia Miloşovici a ales maternitatea noastră, este o bucurie pentru noi", a declarat Mediafax dr. Octavian Mazilu, directorul spitalului de pe Bega, care a anunţat că fiul Laviniei Miloşovici va purta numele Cosmin Mihai.

Motivul de mare bucurie în familia fostei gimnaste vine la 5 ani de la cumplita tragedie care i-a lovit pe soţii Miloşovici, care au pierdut o fetiţă născută în 2004, răpusă, la numai 4 anişori, de o boală a sistemului nervos.

Lavinia Miloşovici, acum în vârstă de 37 de ani, a debutat în competiţiile oficiale internaţionale în 1991 şi s-a retras din activitatea competiţională după Jocurile Olimpice din 1996.

Fosta gimnastă a participat la trei ediţii ale Campionatelor Europene de juniori şi seniori, şapte Campionate Mondiale şi la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, adunând 29 de medalii, din care 13 de aur.

×